Vejen til et succesfuldt byggeprojekt.......

Digital kvalitetssikring med Byggeprojekt.dk

Pressemeddelelse

 

Nu er digital kvalitetssikring med i Byggeprojekt.dk’s samlede løsning til byggeriets aktører

Overtager den enkle og gennemprøvede IssMan platform 
til nem registrering af fejl og mangler i byggeri

Byggeprojekt.dk har overtaget den kendte platform IssMan, som i dag bruges til digital mangelgennemgang og KS i byggeriet af bl.a. entreprenører og håndværkere:

– Nu kan vi med dette effektive værktøj tilbyde en samlet digital løsning med Projektweb, Udbud og Registrering af fejl og mangler, fortæller stifter Thomas Bøgh fra Byggeprojekt.dk

– Præcis som vores projektweb og udbudsportal udmærker IssMan sig ved at være enkel og nem at arbejde med. Samtidig er app’en gennemprøvet og solidt etableret på markedet med mange glade og tilfredse bruger i over 100 lande. Kvaliteter, der har været afgørende for vores beslutning og er i tråd med vores DNA om at tilbyde markedets mest brugervenlige løsninger.

Kvalitetssikring gjort nemt

IssMan overholder IKT-reglerne og gør det nemt at foretage tilsyn og lave digitale registreringer af fejl og mangler på pladsen med smartphone eller tablet. Tage billeder, markere emnets lokation på en tegning og kommentere på den pågældende fejl og mangel – og generere en rapport. Så arbejdet er færdigt, når man forlader byggepladsen.

– I en travl hverdag er det også en stor fordel, at du let kan dele dine tjek- og mangellister og samarbejde med dit team, forklarer direktør Thomas Bøgh og fortsætter: - Med IssMan kan du dele dine projekter med kolleger, underleverandører og kunder i tæt samarbejde på tværs af platforme. Disse funktioner vil vi udvikle og styrke yderligere, så den samlede pakke fra Byggeprojekt.dk forbliver den stærkeste på markedet.

Det helt rigtige match

Byggeprojekt.dk har erhvervet IssMan fra virksomheden Exigo. Kristian Birch Pedersen er idémanden bag IssMan, som blev startet op i 2012.

– Det betyder meget for mig og hele teamet bag IssMan, at det er Byggeprojekt.dk, som overtager vores ’barn’, siger Kristian Birch Pedersen. – De er det helt rigtige match, fordi de ekspanderer og har klare planer for at udbrede brugen af vores digitale værktøj, så endnu flere aktører i byggeriet vil få glæde af det i deres arbejde med kvalitetssikring. 

Fakta:

  • Byggeprojekt.dk tilbyder en professionel internetbaseret projektweb, som understøtter alt lige fra udbud og licitation til projekteringsforløb, opførelse, aflevering samt arkiv til ejendomsportefølje. Platformen håndterer byggeprojekter og udbud fra 100.000 kr. til over 5 mia. kr. på en nem og enkel måde.

  • Kunderne håndterer forskellige former for byggeprojekter på platformen. Lige fra renovering og nybyggeri af boliger, erhverv, skoler/andre offentlige institutioner, metrobyggeri, plejecenter, Letbane, industri, hotel, kontor og butikker.

  • Kunderne er offentlige og private bygherrer, forsyningsselskaber, ejendomsforvalter, developer, transportselskaber, pensionsselskaber, arkitekter, rådgivere samt hoved- og totalentreprenører.

 

Fleksibelt samarbejde med IssMan

 

For yderligere informationer kontakt venligst:

Byggeprojekt.dk:
Thomas Bøgh, adm. direktør – tlf. 20 70 14 70
Jens Sloth Johansen – tlf. 22 47 74 16

Exigo:
Kristian Birch Pedersen – tlf. 53 55 59 19