Vejen til et succesfuldt byggeprojekt.......

Enkel og fleksibel byggestyring af milliardprojekt i Valby

Når der over de næste fire år opføres for fem milliarder kroner nybyggeri på Grønttorvet i Valby, sikrer Byggeprojekt.dk’s projektweb, at der er styr på de 19 sideløbende byggeprojekters papirer og tegninger.

4.000 københavnere kan se frem til at flytte ind, når den 160.000 kvadratmeter store bydel Ny Valby om nogle år er skudt op på det gamle grønttorv. Men inden da skal der blandt andet bygges 2.000 nye boliger, børneinstitutioner samt butikker og cafeer spredt ud over 21 byggefelter.

Ingcon A/S står for byggestyringen og har valgt Byggeprojekt.dk’s fleksible webbaserede løsning til at håndtere de store mængder dokumenter og tegninger, der skal udveksles og opbevares i forbindelse med byggerierne.

”Vi har gode erfaringer fra andre projekter med at anvende Byggeprojekt.dk, som har en enkel og fleksibel løsning. Byggeprojekt.dk har en meget konkurrencedygtig pris på markedet og kan tilpasses præcist til vores behov,” fortæller byggeleder Anders Bidstrup fra Ingcon A/S.

Kan selv redigere menuerne

Han fremhæver vigtigheden af, at Ingcon A/S i Byggeprojek.dk’s projektweb for eksempel selv kan redigere i menuerne.

”Vi arbejder meget ofte sammen med en udvalgt skare af partner-firmaer, der går igen fra projekt til projekt. Derfor er det en stor fordel for os, at vi med Byggeprojekt.dk kan skræddersy en template præcis til den måde, vi kan lide at styre projekterne på, og så bare anvende den igen og igen,” siger Anders Bidstrup.

Udviklingsselskabet FB Gruppen A/S står sammen med Ingcon A/S bag udviklingen og opførelsen af Ny Valby.

 

Få enkel og fleksibel byggestyring