Vejen til et succesfuldt byggeprojekt.......

Sjælsø Management tegner rammeaftale med Byggeprojekt.dk

Efter en omfattende markedsundersøgelse valgte udviklingsselskabet Sjælsø Management ApS projektweb-løsningen fra Byggeprojekt.dk til dokumentstyring for udviklingen af tusindvis af nye boliger.

Ønsket om en ensartet, enkel og alligevel fleksibel løsning til en sikker håndtering af projektplaner, dokumenter og tegninger fik sidste år Sjælsø Management til at iværksætte en stor undersøgelse af løsningerne på markedet for professionelle projektweb. Efter research og test faldt valget på Byggeprojekt.dk:

”Vi nedsatte en arbejdsgruppe, som kiggede grundigt på vores behov og hvilke gode og dårlige erfaringer, vores medarbejdere allerede havde gjort sig med forskellige udbydere. Her faldt valget klart på Byggeprojekt.dk, som tilbyder et velfungerende system, der kan præcis det, vi har brug for”, forklarer projektudviklingsdirektør Lars Jacobsen fra Sjælsø Management.

Aftale åbner for specialudvikling af detaljer

Rammeaftalen omfatter professionel projektweb til alle Sjælsø Managements projekter. En konsulent har hjulpet med udviklingen af en ensartet, fælles struktur, som alle kan bruge, men som alligevel åbner for individuelle tilpasninger på de enkelte projekter. Derudover har Sjælsø Management takket være rammeaftalen også mulighed for at få specialudviklet nye detaljer, de har fundet behov for:

”Vi havde et konkret tilfælde, hvor vi ønskede at give en ekstern konsulent adgang til udbudsmodulet, hvilket normalt kræver særlig bruger-adgang. Men det ønskede vi ikke at give, for det ville åbne for alting og ikke kun den relevante sag. Her var Byggeprojekt.dk meget lydhøre over for vores behov og det lykkedes dem at udvikle en funktion til den måde vi arbejder på og de har dermed løst vores udfordring til håndtering af udbud for lignende sager”, fortæller Lars Jacobsen.

Mere komplicerede systemer valgt fra

Under gennemgangen af løsningerne på markedet valgte Sjælsø Management andre udbydere fra:

”Vi var simpelthen nervøse for at vælge et system, der var så komplekst, at vi aldrig ville komme til at anvende mere end 25-30% af funktionaliteterne. Jeg tror, at mange af vores ansatte ville have droppet at anvende det. Med Byggeprojekt.dk har vi fundet en prisstærk løsning, som passer rigtig godt til vores behov, er velfungerende og nemt at bruge”, siger Lars Jacobsen.

Tusindvis af boliger under udvikling

Netop nu har Sjælsø Management op mod 2000 nye boliger under udvikling fordelt på 6-8 forskellige projekter – hver i størrelsesordenen 100 til 600 millioner kroner. Selskabet har mange samarbejdspartnere som spænder fra investorer og arkitekter til entreprenører og ingeniører.

 

Få samlet alle jeres projekter et sted, som Sjælsø Management