Vejen til et succesfuldt byggeprojekt.......

Boligkontoret Århus tegner 4-årig rammeaftale med Byggeprojekt.dk

Efter i årevis at have været henvist til skiftende projektweb-løsninger leveret af mange forskellige partnere forenkler Boligkontoret Århus nu arbejdsgangen gevaldigt med deres egen platform leveret af Byggeprojekt.dk.
Målet er at spare ressourcer på boligkontorets mange projekter i vidt forskellige prisklasser.

 

Nye udviklingsprojekter får Skjøde til at investere i egen projektweb

I takt med at det store fynske entreprenørfirma Skjøde har bevæget sig fra traditionelle hoved- og totalentrepriser til også at lave egne udviklingsprojekter, er behovet for en egen platform til datahåndtering vokset. Derfor har man for nyligt investeret i en professionel projektweb fra Byggeprojekt.dk, og de første reaktioner fra både ansatte og samarbejdspartnere er meget positive.

Ny projektweb booster produktiviteten i Skou Gruppen

En mindre investering i en professionel projektweb har øget produktiviteten markantblandt SkouGruppens tilbuds- ogprojektteams og samtidig forenklet en lang række interne processer. Resultatet er bedre overblik, mindre spildtid, letterearbejdsgange og mere tilfredse medarbejdere.

NPV: Data er for vigtige til at overlade til tilfældigheder

Kontrol med data-tilgængelighed spiller en afgørende rolle i risikostyringen hos det internationale udviklingsselskab NPV med hovedsæde i Charlottenlund.
Med en projektportefølje på adskillige milliarder samler NPV derfor alle relevante data på deres egen projektweb-løsning hos Byggeprojekt.dk.

Hårdt udskillelsesløb blandt cloud-tjenester kan skabe bombe under dansk byggebranche

Den skærpede konkurrence i markedet for ”data i skyen” får markedsresearchfirmaet Gartner i USA til at konkludere, at 70% af aktørerne vil være forsvundet i 2018. Dermed er kimen lagt til alvorlige problemer i den danske byggebranche, hvor anvendelsen af gratis cloud-løsninger især er udbredt iblandt mindre byggeprojekter, hvor et professionelt projektweb til datahåndtering ikke er lovpligtigt.

Tegn på, at du mangler digitale værktøjer. Tag testen!

Kun få i byggebranchen vil være uenige i, at investeringsprojekter bliver mere komplekse. Det er der flere årsager til, herunder fremskridt inden for bygge- og teknikmetoder, en stadig mere sofistikeret arbejdskraft, øget arbejdskraftsbehov og materiale omkostninger samt højere forventninger. Projektteams er blevet større og består af en bredere vifte af organisationer, der har brug for at dele oplysninger og processer i et kontrolleret miljø. Dermed bliver projektrisikoen højere og sværere at administrere.